Pouring og språk

I forbindelse med samisk språkuke 2020 som finner sted i uke 43 ( 19.10-25.10), arrangerer språksenteret pouring/flytende akrylmalingkurs med samisk innhold og språkinnslag. Kurset er for mellomtrinnselever. Kurset har plass til åtte (8) deltakere, og vi følger smittevernreglene.

Samisk-norsk gudstjeneste

Det blir holdt samisk- norsk gudstjeneste på Storfjord kirke. Dette er et samarbeid mellom Storfjord språksenter og Storfjord menighet i forbindelse med samisk språkuke uke 43.

Nytt & Redesign

Sy et skjørt etter dine egne mål med samisk eller kvensk ispirasjon.Ta med egen symaskin, tråd, saks og gammelt plagg eller nytt/ gammelt tøy du kan sy av. Vi har to sykvelder.Første oppmøte er 10.6 på Nordkalottsenteret, den andre sykvelden avtaler vi dato.Medarrangør er Skibotn Husflidslag. Påmelding: » skal» på facebook eller på vår nye … Les merNytt & Redesign

Duodji og språkarena

Samiskelevene ved Skibotn skole lager knivbelter og lærer nye begreper. Vi fortsetter med kurset den 25.05.

Hengekøye overnattingstur og språkbad

Dette arrangementet er for samiskstudenter ved Storfjord språksenter. Turen arrangeres 19.-21. juni, og skal være i Brennfjellområdet. Temaene blir stedsnavn, matauk, trær, bær og dyr.

Nordsamisk som fremmedspråk

Oppstart av SAM-1031 Nordsamisk som fremmedspråk, eller om du vil friske opp det samiske språket. Kurset heter Nordsamisk som fremmedspråk (SAM-1031) Innføringskurs 1. 20 stp., med oppstart august 2020 uke 35, og avsluttes desember 2020. For mer informasjon, klikk på facebook lenken.